Zakken bedrukken met het logo van uw bedrijf? Kies voor Zakken.be!

Een zak hebben of krijgen als relatiegeschenk is nooit verkeerd. Zo worden zakken veel gebruikt én is het een ideale manier om gemakkelijk reclame te maken voor uw bedrijf. Vooral wanneer u deze zakken voorziet van het logo van uw organisatie een afbeelding of een leuke tekst. Wilt u zakken bedrukken? Bij Zakken.be bent u aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken van zakken op deze pagina.

Hoe werkt zakken bedrukken bij Zakken.be?

Een zak bedrukken is een perfecte manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Wilt u een zak personaliseren met uw logo of een leuk ontwerp? Bij Zakken.be helpen wij u hier graag bij. Het enige wat u hoeft te doen is het logo aanleveren via de mail. Wij verzoeken u om uw logo of afbeelding aan te leveren als een illustratorbestand. Indien u geen illustrator bestand heeft, kunt u ons het format sturen dat u beschikbaar heeft. Vervolgens zullen wij kijken naar de mogelijkheden. Wanneer wij uw logo of ander leuk ontwerp hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat we ermee aan de slag gaan. Vervolgens ontvangt u van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Bent u akkoord en is de betaling afgerond, dan gaan wij de zakken bedrukken met het ontwerp. De levertijd is ongeveer 5-15 werkdagen. Dit is afhankelijk van welke zak u heeft besteld, de drukmethode en in welke periode in het jaar de bestelling is geplaatst.

 

Wat zijn de mogelijkheden voor een zak bedrukken?

Bij Zakken.be is zijn de mogelijkheden voor een zak bedrukken eindeloos. Van het bedrukken van papieren en katoenen zakken tot aan totebags en jute zakken. Maar ook voor het bedrukken van reiskoffers, laptopzakken, rugzakken én noem maar op kunt u bij ons terecht. Bij Zakken.be heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan zakken in verschillende afmetingen en kleuren. Zo zit er altijd de perfecte zak bij voor u. Met een unieke zak met opdruk laat u niet alleen uw doelgroep kennis maken met uw bedrijf, maar ook ieder ander die uw zakken ziet. Daarnaast kunt u zowel zakken in kleine oplages als in grote oplages laten bedrukken door Zakken.be.

 

Goedkoop zakken bedrukken bij Zakken.be

Bent u enthousiast geworden en wilt u zakken bedrukken met uw logo? Bij Zakken.be doen wij dit met alle plezier. Het enige wat u hoeft te doen is een online zak uitkiezen en uw ontwerp aanleveren. De rest doen wij voor u.et  Bekijk ons ruime aanbod aan zakken en plaats uw bestelling vandaag nog. Mocht u nog vragen hebben over bedrukte zakken, onze producten of wanneer u ergens niet aan uitkomt, neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens Zakken.be

NEDERLAND : H.A. de Kort's trading b.v.

Kantoor- en postadres (geen showroom, geen afhaalmogelijkheid)
Kalmthoutsebaan 16 a
NL-4884 MH Wernhout

Info@tassen.nl - info@promotieartikelen.nl

Tel: +31-165 52 86 75

Magazijn

Professor Asserweg  24

5144NC  WAALWIJK

BELGIE : ARE TRADING BELGIUM b.v.

Kantoor- en postadres (geen showroom, geen afhaalmogelijkheid)
Kapelsesteenweg 292
BE-2930  BRASSCHAAT

Info@zakken.be - info@promotieartikelen.be

Tel: +32-3 375 18 27

Producten

Onze tassen

3521 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief