Boodschappentassen

484 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Hip en zichtbaar shoppen

Boodschappentassen en shoppers zijn uitermate handige tassen die net wat extra ruimte bieden. Ideaal voor bijvoorbeeld de boodschappen of als tas voor een dagje naar het strand. Tegelijkertijd is het ook een interessante manier om op allerlei plaatsen in beeld te komen met uw organisatie of initiatief. Een boodschappentas of shopper met uw logo of gewenste print erop kan namelijk behoorlijk wat extra zichtbaarheid voor uw bedrijf opleveren. Bij Zakken.be bieden we u de keuze uit een uitgebreid assortiment boodschappentassen en shoppers. Handig, goedkoop en een leuk visitekaartje voor uw bedrijf.
 

Boodschappentassen bedrukken

Naast deze keuze tussen verschillende boodschappentassen, is elk model ook nog eens te bedrukken met een ontwerp naar keuze. Van uw (bedrijfs)naam of logo tot een persoonlijke boodschap of een eigen idee, alles is bij ons mogelijk. In combinatie met de verschillende kleuren die per tas beschikbaar zijn, heeft u sowieso een unieke shopper waarmee uw klanten, relaties en medewerkers een handig relatiegeschenk hebben.
 

Bedrukte boodschappentassen bestellen bij Zakken.be

Als u op zoek bent naar een boodschappentas die u naar eigen wens kunt laten bedrukken en snel en gemakkelijk besteld kunnen worden, is Zakken.be de plek waar u moet zijn. U kunt bij ons kiezen tussen verschillende shoppers met verschillende kleuren die gegarandeerd op voorraad zijn. Wij helpen u graag met een snelle kostenopgave en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bekijk hierboven ons assortiment boodschappentassen en shoppers en plaats uw bestelling vandaag nog.

 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief