Plastic zakken, bedrukt én onbedrukt bij Zakken.be!

118 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Plastic zakken bestaan in vele vormen, afmetingen, kleuren en kunnen al dan niet met bedrukking worden aangekocht. Bij Zakken.be vindt u een ruim aanbod aan plastic zakken. Plastic is een beetje een controversieel onderwerp geworden, maar voor bepaalde toepassingen worden ze nog steeds gebruikt. Zo is het een populaire en effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten. Ook zijn er steeds meer plastic zakken die worden gemaakt uit gerecyclede materialen of zijn Bio afbreekbaar. Hierdoor zijn ze minder óf zelfs helemaal niet meer schadelijk voor het milieu! Ontdek de mogelijkheden van plastic zakken, bedrukt én onbedrukt, bij Zakken.be!

Verschillende soorten plastic zakken bij Zakken.be

Hoewel het gebruik en uitgeven van plastic zakken een controversieel onderwerp is geworden en via wetgeving ook het gebruik wordt afgeremd, wordt de plastic zak nog steeds veel gebruikt wegens de toepassingen die enkel met plastic mogelijk zijn en de prijs per stuk. De evolutie stond niet stil. Vandaag de dag zijn alle plastic zakken ook in gerecycled plastic verkrijgbaar. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu. Overigens worden plastic zakken vaker hergebruikt dan papieren zakken, omdat ze sterker zijn en langer meegaan. Er zijn verschillende soorten plastic zakken:

Voorheen werden de DKT en Sotfloop plastic zakken veel gebruikt. Tegenwoordig zijn er ook andere plastic zakken in omloop. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende PE materialen, zoals HDPE (hard), MDPE (medium), LDPE (zacht) en gerecycled LDPE/MDPE/HDPE.

 

De afwerking van plastic zakken

Plastic zakken worden geproduceerd in verschillende afmetingen en met verschillende types handvaten. De meest basis plastic zakken hebben enkel een gestanst handvat, soms verstevigd met een patch. De bekendste modellen zijn de plastic zakken met lussen, zoals we die kennen van de supermarkt. Daarnaast bestaan er ook modellen die voorzien zijn van draagkoorden. Deze hebben vaak een luxere uitstraling.

 

Plastic zakken bedrukken

Een plastic zak bedrukken is dé perfecte manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Bent u op zoek naar plastic zakken om te bedrukken met uw logo? Zakken.be staat voor u klaar. Of het nu gaat om een zak met uw bedrijfslogo of een uniek ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door deze plastic zakken weg te geven als promotiemateriaal, of te verkopen als een uniek product, kunt u uw merknaam of boodschap op een makkelijk te dragen manier onder de aandacht brengen bij uw doelgroep.

Bij Zakken.be bedrukken wij plastic zakken zowel in PMS als in full colour, met of zonder afloop. Plastic zakken worden meestal bedrukt via Flexodruk. Dit is een techniek die zeer geschikt is voor het bedrukken van plastic en kunststof. In deze techniek komen fijn lijnwerk en foto’s uitstekend tot hun recht. Echter, wordt dit pas interessant vanaf minimaal 3.000 zakken. Daarom passen we soms andere technieken toe bij kleinere aantallen. De druktechniek wordt bepaald door het type afbeelding.

 

Plastic zakken laten bedrukken, hoe werkt dat?

Bedrukte plastic zakken bestellen bij Zakken.be dat werkt als volgt. U zoekt in ons ruime assortiment de plastic zakken uit in de gewenste vorm, kleur, maat en aantallen. Wanneer u plastic zakken bij ons bestelt, heeft u deze binnen 10-15 werkdagen in huis. Bent u op zoek naar plastic zakken om te bedrukken met uw bedrijfslogo? Dat kan ook. Kijk dan naar ons assortiment plastic zakken die u ook bedrukt kunt bestellen. Kies de gewenste zakken in de juist kleur, maat, vorm en aantallen, upload uw logo of ontwerp en bestel.

 

Plastic zakken bestellen

Bij Zakken.be leveren we plastic zakken onbedrukt vanaf 50 stuks. Wilt u een kleine oplage laten bedrukken? Ook dat kan! U kunt kleinere aantallen laten bedrukken met één kleur. Meerdere kleuren bedrukken gaat vanaf 3.000 stuks. De levertijd van onbedrukte plastic zakken is 2 à 3 werkdagen. Voor de bedrukte plastic zakken met een oplage van 3.000 stuks is de levertermijn afhankelijk van de type zak. Deze bedraagt meestal tussen de 6 en 13 weken.

 

Bedrukte of onbedrukte plastic zakken bestellen bij Zakken.be

Voor het bestellen van plastic zakken bent u bij Zakken.be aan het juiste adres. Bij ons vindt u plastic zakken in verschillende vormen, maten en kleuren. Hierdoor zit er altijd een plastic zak bij voor u. Maar ook voor plastic zakken met uw eigen logo of ontwerp zit u goed. Voor zowel kleine als grote oplages kunt u bij ons terecht. Bestel uw plastic zakken, bedrukt of onbedrukt, snel én gemakkelijk via onze webshop. Wij helpen u graag met een snelle kostenopgave. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief