Kerstzakken

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
120 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Het is bijna Kerstmis, en dat betekent dat we weer op zoek gaan naar unieke Kerstgeschenken voor onze klanten, medewerkers of zakenrelaties. Wilt u één of meerdere van deze mensen in het zonnetje zetten? Geef ze een leuk presentje, verpakt in een bijpassende Kerstzak van Zakken.be! 

Bekijk hierboven onze collectie Kerstzakken en bestel vandaag nog! 

Kerstviering met cadeaus

Kerstmis is een heerlijke tijd waarin we extra aandacht besteden aan de personen die belangrijk zijn in ons leven. We denken na over waar we nu staan, halen oude herinneringen op en kunnen even optimaal genieten. Het meest speciale moment is toch wel dat u met Kerst uw klanten, medewerkers of zakenrelaties in het zonnetje kunt zetten. De Kerstzakken met vrolijke opdruk maken een ideaal geschenk! 
 

Kerstgeschenken verpakken in Kerstzakken

Stelt u het inpakken van Kerstgeschenken vaak uit omdat u het zo’n gedoe vindt? Dat hoeft niet meer! Zakken.be heeft een breed aanbod aan zakken met opdruk, waardoor u heel eenvoudig uw Kerstgeschenken kunt inpakken. Maar deze zakken kunnen ook een heel mooie toevoeging zijn voor in uw Kerstpakket. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over plastic draagzakken, wijnzakken en cadeauzakjes. Ook beschikken wij over luxe zakken voor Kerst, zoals shoppers en trolleys met of zonder Kerstprint. 
 

Bedrukte Kerstzakken

Het assortiment van Zakken.be zit vol met zakken die u kunt ontwikkelen in leuke printjes, hippe kleuren en met vrolijke teksten. Wat dacht u van een typische Kersttas in de kleuren rood, wit en groen of wilt u liever een zak in uw eigen huisstijl? Bij Zakken.be is het ook mogelijk om uw bedrijfsnaam en -logo erop te laten drukken. En als dat nog niet genoeg is, is het ook mogelijk om er een afbeelding en een bedankje op te plaatsen. Wij kunnen in ieder geval al niet wachten op Kerst!
 

Bestel uw Kerstzakken bij Zakken.nl

Bent u enthousiast geworden en wilt u zakken laten ontwikkelen om uw Kerstgeschenk te verpakken of om in uw Kerstpakket te doen? Schroom niet en neem contact op met de adviseurs van Zakken.be en laat uw klanten, medewerkers of zakenrelaties verrassen! Met onze snelle levering bent u ervan verzekerd dat u uw Kerstgeschenk op tijd in huis heeft.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief