Katoenen zakken versieren? Enkele tips!

Zit u in de organisatie van een kinderpartijtje, bachelorette party of vriendinnenuitje en wilt u iets creatiefs doen? Stroop de mouwen op en ga met het gezelschap knutselen! Eén activiteit die bij iedereen in de smaak zal vallen, is het versieren van een canvas zak of katoenen zak. Zakken.be deelt enkele tips voor het versieren van schouderzakken!

Versier katoenen zakken

Heeft u binnenkort een familiedag, kinderpartijtje of uitje met collega’s en zoekt u nog een bijzondere activiteit om te doen? Het kan een lastig karwei zijn om een geschikte activiteit te bedenken. U wilt immers een activiteit organiseren waar iedereen aan mee kan doen. Een laagdrempelige activiteit die bovendien niet teveel geld kost. Zakken.be tipt u graag: ga met het gezelschap knutselen en versier een katoenen of een canvas zak. Wij delen enkele tips voor het versieren van de allermooiste schouderzakken. 
 

Tip 1: Sla voldoende katoenen zakken in

Het allerbelangrijkste voor u aan de slag gaat? Sla een groot aantal katoenen zakken in! Zoek op internet naar een partij waar u blanco zakken van canvas of katoen kunt kopen. In veel gevallen heeft u hierbij de keuze uit een groot aantal kleuren. Gaat u voor de reguliere beige zakken (ecru), of kiest u een zwart, pimpelpaars, knalroze of blauw exemplaar? 
 

Tip 2: Doe inspiratie op!

Leg een stapel tijdschriften op tafel en laat de deelnemers door de tijdschriften bladeren. Laat hen inspiratie opdoen en zeg dat ze mooie foto’s, bijzondere teksten en prachtige illustraties mogen uitknippen. Uiteraard kunnen jullie ook gebruikmaken van sociale media, zoals Instagram of Pinterest.
 

Tip 3: Gebruik potlood en textielverf

Hebben de deelnemers een idee hoe zij de tas willen versieren? Een Engelse quote, een grappige illustratie of een tekening van een ananas of flamingo … u kunt het zo gek niet bedenken. Teken de afbeelding die u wilt maken met een potlood op de katoenen zak. Deze schets kunt u vervolgens met een penseel met textielverf overtrekken. 
 

Tip 4: Maak gebruik van handige stempels

Heeft u niet zo’n vaste hand en vindt u het lastig om strakke lijnen met een penseel te verven? Dan kunt u gebruikmaken van een stempel en stempelkussen. Pak een sponsje uit de keuken en knip hier een vorm uit die u mooi vindt. Zo maakt u in een oogwenk uw eigen stempel. 
 

Tip 5: Applicaties en andere versieringen

Wilt u liever gebruikmaken van een ander materiaal dan textielverf? Dan kunt u de zak versieren met tal van applicaties, zoals patches, studs, pailletten, linten, glitters en tape. Zorg dat u de applicaties goed vastmaakt aan de tas, bijvoorbeeld met speciale textiellijm of met naald en draad.
 

Katoenen zakken bestellen bij Zakken.be 

Zoekt u katoenen zakken of canvas zakken die u kunt versieren? Bekijk de webshop van Zakken.be: hier vindt u een groot aantal katoenen schouderzakken. Deze zakken zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. En helemaal prettig: de zakken zijn verkrijgbaar in kleine afnames. Neem nu een kijkje op onze website en bestel de tassen van uw keuze. Wij wensen u veel plezier met versieren! 

Producten

336 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief