Horeca zakken

HORECA ZAKKEN

Afhalen van eten is de perfecte oplossing als u zin heeft in een lekkere maaltijd en geen behoefte hebt om te koken. Of u nu kiest voor een snelle hap of een uitgebreide avondmaaltijd, er is altijd een restaurant in de buurt dat uw verwachtingen overtreft. Heeft u een eigen horeca onderneming en wilt u uw bereik verder uitbreiden, dan bent u bij Zakken.be aan het juiste adres. Wij geloven dat elke horecagelegenheid een unieke uitstraling verdient. Een uitstraling die verder gaat dan alleen de doelgroep. Daarom kunt u bij ons terecht voor het bedrukken van uw zakken. 

ZAKKEN BEDRUKT MET HET LOGO VAN UW HORECATENT BIJ ZAKKEN.BE 

ZAKKEN BEDRUKT MET HET LOGO VAN UW HORECATENT BIJ ZAKKEN.BE 

Geef uw restaurant, bar of koffietentje een unieke en professionele uitstraling met zakken bedrukt met uw eigen logo of ontwerp. Onze horeca zakken zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook een fantastische manier om het merk onder de aandacht te brengen. Bovendien zijn onze zakken bedrukt met hoogwaardige inkten, zodat je logo altijd helder en duidelijk zichtbaar is. Stuur ons uw logo als een illustratorbestand via de mail. Geen zorgen als u geen illustrator-bestand heeft, stuur ons het format en wij bekijken de mogelijkheden. Zodra wij uw bestand hebben ontvangen, gaan wij er direct mee aan de slag. 

ONZE VERSCHILLENDE SOORTEN HORECA ZAKKEN 

ONZE VERSCHILLENDE SOORTEN HORECA ZAKKEN 

Van take-away zakken tot aan foodboxen en snackzakken, bij Zakken.be zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast zijn onze horeca zakken niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. U kunt ze voorzien van uw eigen logo, maar kunt u kiezen voor een zak met een unieke print. In ons assortiment vindt u horeca zakken met platte lussen en extra brede bodem. Onze horeca zakken zijn gemaakt van verschillende materialen. Van plastic en katoen tot aan kartonnen zakken. Maar dat is niet alles. Ook bij Zakken.be dragen wij graag een steentje bij aan het klimaat. Daarom kunt u bij ons terecht voor duurzame alternatieven, en allerlei kleuren. Eén ding is zeker: de ideale zak voor uw afhaalbestellingen vindt u bij Zakken.be 

BEDRUKTE OF ONBEDRUKTE HORECA ZAKKEN BIJ ZAKKEN.BE 

BEDRUKTE OF ONBEDRUKTE HORECA ZAKKEN BIJ ZAKKEN.BE 

Ook uw horeca zakken mogen gezien worden! Kies daarom voor horeca zakken bedrukt met uw eigen logo of ontwerp. In ons assortiment vindt u horeca zakken die niet alleen stijlvol zijn, maar ook praktisch. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine bestellingen als grote oplages. Een maatwerk service waar wij u graag mee van dienst zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.  

Producten

Onze tassen

71 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief