Uw festivaltas laten bedrukken met Zakken.be

Klaar voor een feestje? Het festivalseizoen draait op volle toeren. Gedurende de zomermaanden kunnen muziekliefhebbers honderden festivals in binnen- en buitenland bezoeken. Welk festival staat op uw verlanglijstje? Gaat u naar Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland, Les Ardentes of Suikerrock? Wat er ook op de planning staat: uw festivaloutfit is niet compleet zonder een festivaltas!

Onze tassen

3526 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Tassen onmisbaar op festivals

Een tas is tijdens een festival onmisbaar. U bewaart er uw huissleutels, telefoon, portefeuille, zonnebrand, zonnebril en vest in. Voorwaarde is dus dat de festivaltas groot genoeg is om al deze spullen te herbergen, maar hij moet tegelijkertijd handzaam en prettig te dragen zijn. Gaat u met een grote groep vrienden, familie of collega’s naar een festival, dan kunt u de festivaltas ook nog eens voorzien van jullie namen, logo of bijzondere uitspraak. Uiteraard biedt de festivaltas ook de uitgelezen kans om te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, waarna u de tassen gratis uitdeelt op een festival. Hiermee vergroot u uw naamsbekendheid en associëren de festivalbezoekers uw bedrijf met een mooie giveaway.
 

Bedruk uw festivaltas door Zakken.be

Bedruk uw tas met Zakken.be. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van bedrukte en onbedrukte tassen. Deze kunt u online bestellen en zijn zelfs beschikbaar in kleine oplagen. Bekijk ons assortiment en zie onze mooie collectie festivaltassen, zoals canvas tassen, outdoortassen en koordrugtassen, maar ook koeltassen, portemonnees en toilettassen! Kies de tas van uw keuze en bestél!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief