Rugzak RPET Lightpak zwart

Artikelnummer 170009

Zwarte rugzak van gerecycled PET, Safepack, met USB laadpoort, trolleyriem, ritsvak op de schouderband en voorkant. Binnenkant (blauw) met gewatteerde vakken voor laptop tot 15,6" of tablet, 3 insteekvakken en een vak met ritssluiting.

Milieubescherming is erg belangrijk voor LIGHTPAK als merk. We zijn toegewijd om de impact van onze productie op het milieu te minimaliseren. Dit omvat onder andere de reductie van emissies en waterverbruik en het verhogen van de energie-efficiëntie. Daarnaast richten we ons steeds meer op duurzame materialen voor onze producten. We willen het beste voor onze planeet en tegelijkertijd de functionaliteit van onze producten behouden. We vertrouwen op RPET (gerecycled PET) als duurzame oplossing. RPET is de meest economische en meest gebruikte vorm van kunststofrecycling in de textielen accessoiresindustrie. RPET wordt gemaakt van gerecycelde PET-flessen. Lege flessen worden verzameld, schoongemaakt en versnipperd. De gerecyclede plastic korrels worden later verwerkt tot RPET-garen of -film, dat voor de productie van verpakkingen, kleding, rugzakken en tassen kan worden gebruikt. Een aantal plastic afvalfeiten (bronnen: Ecowatch en WWF) 480 miljard plastic flessen werden verkocht in 2018, dit is genoeg om de aarde 4 keer te omcirkelen De productie van plastic vereist 8% van het jaarlijkse olieverbruik Het duurt tussen de 500-1000 jaar voordat plastic uiteenvalt De Great Pacific Garbage Patch bevindt zich in het noorden van de Stille Oceaan, aan de kust van Californië, het is de grootste afvalplek van de zeeën en oceanen. De verhouding plastic tot dieren in de oceaan is 6 op 1 Het verminderen van plastic afval is een van de grootste taken van de mensheid in de strijd tegen klimaatverandering. Wij als bedrijf nemen verantwoordelijkheid om dit probleem aan te pakken en willen al het mogelijke doen voor onze planeet

  • gerecycled RPET
  • ca. 29 x 39 x 4,5 cm
  • 25 x30
delete
* Let op: de prijs is gebaseerd op een staffel en kan dus variëren per stuk.
Te bestellen per 1
Min. aantal onbedrukt
1 stuks
Min. aantal bedrukt
1 stuks
U kunt uw logo bestand uploaden nadat u op de knop ‘bestellen’ heeft geklikt.
(INCL. VERZENDKOSTEN, EXCL. BTW)
-
  • Duidelijk & Betrouwbaar
  • Kleine aantallen mogelijk
  • Gratis digitale drukproef na order
  • Online offerte & bestellen

Levertijd

Onbedrukt circa 2 tot 3 werkdagen

Bedrukt circa 10 werkdagen

 

Bovenstaande levertijd is zolang de voorraad strekt. Wenst u sneller uw product, neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.

Prijzen per stuk, onbedrukt

Aantal Prijs
1 st. € 47,55
5 st. € 45,97
10 st. € 44,38
25 st. € 43,75
50 st. € 42,80
100 st. € 41,21
* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief